Asennus, huolto- ja ylläpitopalveluja yrityksille

Pietarsaarelainen Pietec Oy tarjoaa erityisesti yrityksille sekä teollisuudelle huolto-, asennus- ja ylläpitopalveluja. Olemme erikoistuneet sähköalan töihin sekä automaatioratkaisujen suunnitteluun, asennuksiin ja ohjelmointiin. Lisäksi hoidamme alueellamme Kempin hitsauslaitteiden huollot sekä korjaukset. Lisäksi olemme erikoistuneet nostureiden tarkastuksiin, huoltoon ja korjauksiin.

Tervetuloa sivustolle Pietec

Sähköhuolto ja -asennus

Meille mikään sähkötyö ei ole ylipääsemätön. Perinteisten sähkötöiden lisäksi hallitsemme myös automaatikan ja logiikan, joten löydämme varmasti tarvitsemanne ratkaisun.

Automaatioratkaisut

Meillä on runsaasti kokemusta ja tietoa Omronin automaatioratkaisuista. Voimme olla mukana koko projektin ajan aina suunnittelusta totetukseen ja ylläpitoon.

Myynti

Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi sähköön liittyvän: aina kaapeleista vaativiin elektroniikkakomponentteihin.

Suunnittelu

Kun ostatte meiltä palveluja, voitte luottaa myös suunnittelupalveluihimme. Olemme siis mukana projektin jokaisessa vaiheessa.

Ohjelmointi

Automaatioratkaisumme logiikkaohjelmointi Omronin ja ABB:n laiteita hyväksikäyttäen on erikoisalaamme. Hallitsemme siis logiikkaohjelmoinnin.

Konsultointi

Mistä projektin muut osaajat? Mitkä ovat projektin pitkäaikaiset vaikutukset? Näihin ja muihin asiakkaittemme kysymyksiin vastaamme mielellään.